torstai 19. toukokuuta 2016

19.05.2016

Maanantai oltiin koululla ja saatiin kaikki jalkahoidot! Oli yllättävän positiivinen kokemus, sillä en yhtään kestä, että jalkoihini kosketaan, mutta tekijällä oli hyvät ronskit otteet. Kääriydyttiin Jennan kanssa jossain sivuhuoneessa viltteihin ennen toimenpidettä ja huomasin, että siellä oli ihan Made in Finland sauna!


Töissä on ollut kivaa. Päivittäin saan pestä asiakkaiden hiuksia, levittää värejä, föönailla ja suoristaa. Muutaman kerran olen saanut jo jopa ihan omia asiakkaita, jotka ovat kuitenkin olleet vain mm. hiusten ja parran koneajoja, sekä pesuja ja föönauksia. Ymmärrän kyllä, ettei paljon vaativampia töitä minulle voikkaan antaa kielimuurin takia.
Lehtileikkeitä koulun seinällä

Joka päivä sattuu onneksi käymään edes se yksi asiakas, joka puhuu englantia. Kaikki ovat kauhean kiinnostuneita Suomesta ja esittävät välillä mitä kummallisimpia kysymyksiä. Paras tähän mennessä on ollut järkyttynyt miesasiakas, joka kysyi, että ihanko oikeasti ne karhut on siellä Suomessa vapaana ja kuoleeko monta ihmistä vuosittain kohtaamiseen karhun kanssa. Selvensin myös, ettei meillä Suomessa ole jääkarhuja.

Koulun kosmetologiluokka ja maailman herrrkullisin mustikkajäätelö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti