keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Viimeisiä viedään

Kolme päivää olisi reissusta enää jäljellä..! Maanantaina (jolloin sain myös tietää olevani ylioppilas!) mentiin viimeistä kertaa koululle ja saatiin taas päättää manikyyrin ja pedikyyrin väliltä. Itse valitsin manikyyrin ja kädet pääsi uudelleen parafiinikylpyyn.
1. Parafiinit ja tumput kädessä Even kanssa! 2.Sitruunapuunäkymä meijän asunnon ikkunasta

 Eilen otettiin Even ja poikien kanssa juna Palmasta Festival Parkiin, joka on outlet-ostosalue noin 15min junamatkan päässä. Paikka oli aivan uskomattoman kaunis ja liikkeissä hyvät alennukset! Suosittelen ehdottomasti käymään, jos Mallorcalle matkustaa. Alueella  oli myös paljon ravintoloita.


Töissä on ollut ihan tavallista, mutta mukavaa. On kiva huomata, että työkavereiden englanninkielentaito on kasvanut hurjasti tämän kolmen viikon aikana, vaikka käytännössä nollasta lähdettiin liikkeelle. Pitää varmaan kyllä viimeisenä päivänä selventää, että meillä Suomessa on ihan oma kieli, kun tällä hetkellä he taitavat luulla, että Suomessa puhutaan englantia. Päivittäin minulta kysytään, että "How do you say this?" ja näytetään esimerkiksi kynsinauhaa ja odotetaan vastausta siis englanniksi. Koitin kyllä selittää, että ei englanti minunkaan äidinkieleni ole ja pakko myöntää, että kynsinauhan mentävä aukko englanninkielen taidossani ainakin on. Tai siis oli. Pakkohan se oli googlettaa ja nyt tiedän, että kynsinauha on cuticle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti