tiistai 10. toukokuuta 2016

Paluu arkeen

Eilen oltiin koululla seuraamassa kauneudenhoitoalan opiskelijoiden manikyyri- ja pedikyyritunteja ja saatiin Even kanssa valita, kumpi halutaan. Valittiin molemmat manikyyrit, mutta toteutukset oli melko erilaiset. Mulle manikyyrin teki luokan ainoa poika, joka oli myös yksi harvoista englannin taitajista. Manikyyri kesti 2,5 tuntia ja siihen kuului vaikka ja mitä! Päälimmäisenä mieleen jäi parafiinihoito, jossa kädet siis "dipattiin" sulassa paraniifissa 5 kertaa ja sen jälkeen kädet peitettiin kelmulla ja pyyhkeillä 10 minuutin ajaksi.

Löydettiin myös Suomi Kahvila, jonne mentiin illalla katsomaan Suomi-USA peliä saksaksi selostettuna..

Tänään menin töihin vähän ennen kymmentä, koska työajat ovat liukuvat, kunhan se seitsemän tuntia tulee päivässä täyteen.
Suuri ero Suomeen verrattuna täällä on se, että vaikka liikkeessä on vain kaksi työntekijää, niin asiakkaita voi olla jopa viisi samaan aikaan ja työntekijät tekevät asiakkaita ristiin. Itse olen päässyt pesemään värejä pois ja föönailemaan hiuksia. Kielimuurin takia asiakkaiden tekeminen alusta loppuun on hieman hankalaa, mutta pomoni latasi tänään jonkun sovelluksen, mikä muuttaa puhutun katalaanin englanniksi ja toimii ehkä vähän paremmin, kuin Google Kääntäjä. Jos sitä sitten sen avulla pääsisi vähän enemmän kommunikoimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti