torstai 5. toukokuuta 2016

#KOHTEESSAKAIKKIHYVIN

Lento lähti aamulla omasta mielestä vähän liian aikasin, mutta koko matka menikin oikeastaan nukkuessa. Perillä meitä odotti paikallisen koulun opettaja (E), joka veikin meidät ensimmäisenä pikasesti tutustumaan kouluun. Tuntuu, että E on ainoa täällä, joka englantia puhuu tai ymmärtää, mutta ei se täytenä yllätyksenä tullut. Kouluun tutustumisen jälkeen ajeltiin Palman keskustassa ja kierreltiin ympäriinsä. E autto meitä ostamaan mm. bussikortit ja esitteli mahtavaa ruokakauppaa.


Muutaman tunnin jälkeen päästiin tutustumaan meidän asuntoon. Meidät majottaa toinen, ihanan pirtee opettaja, joka ei kylläkään puhu sanaakaan englantia, mutta on koko ajan äänessä silti ja haluais kauheesti kertoo meille kaikkia juttuja. Lähinnä voidaan vaan hymyillä, nyökytellä ja vastata "Si si!".



Illalla käytiin vielä keskenään kiertelemässä ja rannalla syömässä. Huomenna olisi tarkoitus aamusta mennä tutustumaan työpaikkaan ja jotenkin selvitä sieltä omin avuin sitten takas tänne asunnolle. Nyt kuitenkin nukkumaan, että huomenna jaksaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti